5 Mart 2012 Pazartesi

yine yeni şallar



bu şalı şubat tatilinde başlamıştım biteli çok oldu ama resimleyip yayınlama fırsatım oladı nasip bu güneymiş çok güzel yumuşacık oldu. İpi yün bir kaç kat bir araya getirilerek oluşturduk.Yüncümle birlikte .. bir gün de size onları tanıtırım.Sonbaharı hatırlatıyor renkleri bana . Bu tip şalları örmek bana hem kolay geliyor hemde örmesini seviyorum.Oldukça büyük oldu kullanımı rahat .Aynı örnekten farklı bir renk daha ördüm onuda ekleyeceğim.

  Burada da yakından görünümü var.Yapmak isteyen arkadaşlara fikir verebilir.Renkleri istediğim gibi çıkmamış ama ne yapalım şimdilik idare edeceğiz...
Aşağıdaki de yine aynı tarzda fakat tığla ördüğüm başka bir şal.Bu diğerlerine göre biraz daha küçük gerektiğinde boyun bağı veya fular gibi de kullanılabilir. Yine yünden yapılmış yumuşacık bir örgü oldu.Benim bu renk çok hoşuma gibiyor.Mavi yeşil arası bir renk .Ama resimde daha mavi görünmüş.Yakın bir çekim olduğu için yapmak isteyenler rahatlıkla çıkarabilir.Fakat daha detaylı bilgi isteyene gönderebilirim.
 Yukarıdaki kahverengi ile aynı örnek olan yeşil şal.Osonbahar renkleriydi bu da bahar renkleri.Yine ince yünlerin bir araya getirilmesi ile oluşturuldu.Birkaç renk bir arada .Ama renkler biribirine çok yakın olduğu için renk geçişleri çok hoş duruyor.

2 yorum: