24 Şubat 2013 Pazar

işlemeli tafta etek

Herkese iyi akşamlar...eteğide bitirdim ama fotoğraflayamadığım için sizlerle paylaşamamıştım. Bu etek tam daire kloş etek.Kızmın üzerinde fotoğraflayamdım.
 
Tam daire kloş etekleri kızler seviyor.Diktiğim diğerlerini de foğorafladığımda sizlerle paylaşırım.

Eteğin yakından görünüşü bu şekilde.Kumaştan artanlarla birde mont tarzında kısa ceket dikiyorum.Astarlaması da bitti sadece birkaç elişi kaldı.Bitince ikini birlikte paylaşırım.
  Burada da dolaptaki yerlerini almayı bekliyorlar.Herkese iyi haftalar şimdiden....

23 Şubat 2013 Cumartesi

divitin ceket

Nihayet ceketi bitirebildim .Dİvitin çicekli kumaşlar çok hoşuma gidiyordu.Ceket olunca nasıl olur derken oldu bile.Hatalarım çok ama siz görmezden gelin.:)




Burada da kızımın üzerinde Sabah okula giderken reismledim hiç çıkarmadan gitti. O beğendi umarım sizlerde beğenirsiniz.
  Arkadan görünüşü de böyle.
Ön kısmı fermuarlıydı. bende fermuarı ön yaka çevresince diktim hoş bir görüntü oluşturdu. Burdanın son sayılarından birinden ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum.
H

Etiketimi de diktim ve asma için zincir taktım. İç kısmını da kırmızı astar ile astarladım. Herkese iyi hafta sonları..........



21 Şubat 2013 Perşembe

birazda dikelim..

arkadaşlar merhaba resimleri eklerken düzenleme yapamıyorum Bu sorunu nasıl gidericem onuda bilmiyorum. Tatilde diktiğim mini elbiseleri sizlerle paylaşmak istedim. Hazır triko kumaşları diktim bu sefer.Kumaşlar çok hoşuma gitti.Hep örmiyeceğiz değilmi birazda örülenleri dikelim. Bu sıralar fırsat buldukça dikiş yapmaya çalışıyorum.Bir taraftan örüyorum.Dikktiğim cekette bitmek üzere .belki yarın sizlerle paylaşabilirim. Yeşil renkli olan yünlü bir örgü.Kol kenar pervazını ve yaka pervazını pamuklu bir kumaşla çevirdim.Etek ucuna da aynı kumaştan eyfel kuesini işledim.KÜçük kızım çok beğendi.Severek giyiyor. Gri renkli olanı da aynı kalıp sadece kol taktım kol ağzına ve etek ucuna siyahlı parlak bir kumaşla bant yaptım.umarım sizlerde beğenmişsinizdir. HOŞÇAKALIN.

19 Şubat 2013 Salı

uzuuun aradan sonra merhabalarrr


uzun aradan sonra merhabalar. okul çalışmalar seminerler derken yaptıklarımı bir türlü yayınlama fırsatı bulamadım.Aslında bu kazakları öreli çok oldu ama bir türlü fotoğraflayıp sizlerle paylaşma fırsatım olmadı.Ama resimleri bir türlü sıraya koyamadım bir sorun oluştu.Neyse Şimdilik idare edelim. Pembe olan pudra tonlarında çok güzel ve sim karışımlı.Diğeri ise lacivert ve yine simli Şimdilik hoşçakalın..